Rotary Saltsjöbaden

SKOTA HEM GÖR EN FANTASTISK INSATS!

Tänk dig att du har en funktionsnedsättning som begränsar dina möjligheter till många aktiviteter. Tänk dig sen att du trots detta skulle få möjlighet att komma ut och segla. Först med en instruktör, men senare kanske också ensam. Du skulle känna vinden mot din kind och hur seglen fylls och driver dig och båten framåt. Då är du en av de personer som Skota Hem ger denna upplevelse till varje år.

Och det är precis därför som Rotary Saltsjöbaden har valt att varje år ge ett bidrag till denna viktiga verksamhet. ’Vanliga’ år brukat vi ordna en Sjöloppis som tillsammans med andra verksamheter inom klubben gett oss möjlighet att varje år stötta med upp till 80.000 kr. I år blir det ingen Sjöloppis, men vi försöker på andra sätt samla in medel som sen oavkortat kommer att gå till Skota Hems verksamhet. Och vi hoppas att du vill vara med.

Så här gör du:

Skicka ditt bidrag till Swish nr 123 351 46 84 eller till bankgiro 638-3558.
Märk inbetalningen med ’Skota Hem’
Företag eller privatpersoner som bidrar med minst 2000 kr har,
om dom så önskar, möjlighet att få sitt namn eller sin logo presenterad på vår hemsida.

Mer information kan du få om du kontaktar oss genom att maila till: saltsjobaden@rotary2370.se
Där kan du också meddela oss om du önskar en faktura.

Mer om Skota Hems verksamhet https://www.skotahem.se/