Rotary Saltsjöbaden

Lite information om Skota Hem:

SKOTA HEM GÖR EN FANTASTISK INSATS!

Tänk dig att du har en funktionsnedsättning som begränsar dina möjligheter till många aktiviteter. Tänk dig sen att du trots detta skulle få möjlighet att komma ut och segla. Först med en instruktör, men senare kanske också ensam. Du skulle få känna vinden mot din kind och hur seglen fylls och driver dig och båten framåt. Nu är du en av de personer som Skota Hem ger denna upplevelse till varje år.

Och det är precis därför som Rotary Saltsjöbaden har valt att varje år ge ett bidrag till denna viktiga verksamhet. ’Vanliga’ år brukat vi ordna en Sjöloppis som tillsammans med andra verksamheter inom klubben gett oss möjlighet att varje år stötta med upp till 80.000 kr. I år blev det ingen Sjöloppis, men vi har på andra sätt ändå lyckats samla in en hel del, det blev drygt 45 000 – som oavkortat gick till Skota Hem.

Vi kommer naturligtvis att fortsätta de kommande åren, men om du känner att du redan nu vill vara med, så kan du sätta in ditt bidrag via Swish nr 123 351 46 84 eller till bankgiro 638-3558. Märk inbetalningen med ’Skota Hem’. Vi lovar att ditt bidrag ograverat kommer att överlämnas.

Företag eller privatpersoner som bidrar med minst 2000 kr har,
om dom så önskar, möjlighet att få sitt namn eller sin logo presenterad på vår hemsida.

Mer information kan du få om du kontaktar oss genom att maila till: saltsjobaden@rotary2370.se

Mer om Skota Hems verksamhet https://www.skotahem.se/