Vår klubb deltar som sponsorklubb i Rotarys Ungdomsutbyte. Rotarys Ungdomsutbyte har sedan 1991 hjälpt ungdomar att få chansen att upptäcka världen. Vi har haft en student i Belgien 2018-2019 och har nu 2019-2020 en student i USA. Båda ungdomar från Saltsjöbaden. Under 2019 har vi en student från Mexiko och vi väntar på en student till Saltsjöbaden i januari 2020. Kontaktperson är Elvy Hökby.

Vinicius har anlänt från Brasilien.

Elvy Hökby och Familjen Bringman möter upp på Arlanda.

En väldigt go och mysig kille som vi ser fram emot att ha boende hos oss under 2020. Hälsningar Magnus o Cia

Vinicius på scoutsegling/hajk med
Saltsjöbadens sjöscoutkår
under Kristi himmelsfärdshelgen.

Så här skrev Vini: Den första dagen när vi började resan, alla tog sin lunch och vi åt på båten, vi åt tacos som middag den första dagen, spaghetti på den andra, några smörgåsar och frukt, vi sov i vindskydd.